Не шукай собi винних

Ні до чого тут небо, коли в грудях болить…
Світ Любові безмежний, мрії б не зупинить.
Якщо пристрасть нестерпна мучить душі до сліз,
то крадеться таємно мимо нас звіром ніч…
День ховає бажання, хтось роздвоює шлях,
на окремі снів думи, різні мови життя…
Пропадає терпіння, коли рани зудять,
не шукай в тому винних, не вини небуття…
Радуй душу терпінням, дихай вітром думок,
із чужої країни не бери помилок…


Рецензии