Карпатськi гори, полонини...
Гірські стежини і струмки,
Усе таке прємне й миле,
Що аж не хочеться іти.
Душа радіє, серце б"ється
І тріпотить від відчуття.
Любов безмежна всюди ллється
І переповнює серця.
Радіють люди, ліс сміється,
Всміхається нічна зоря,
Ласкаве сонце гладить щічки,
І пташка весело співа.
І хочеться, щоб так назавжди
Лишалося, як Бог створив.
Щоб не розвіялось по світу,
А було ще на сто віків!
Свидетельство о публикации №114070708996