Не сосчитать исписанных страниц...

Списані аркуші сили нема рахувати,
Голову звів тільки зараз, щоб глянуть на небо...
Хтось запитає, навіщо ж бо стільки писати?
Треба!

Виписать треба, як нам збудувати державу
І як зробить, щоб знання поважали знов люди.
Тож не питайте чи буде у нас сила права...
Буде!

Коли це буде? Спитайте но краще у Бога.
Треба лишень більше розуму, сили і гарту.
Сумнівів жодних, що варто долать цю дорогу?
Варто!

Знаю - попереду стільки ще праці і болю...
Та всіх здолаєм і все, чого прагнем, удасться!
Що це вам дасть, крім того, що здобудете волю?
Щастя!


Рецензии