Що значить бути патрiотом?

Що значить  бути патріотом?
Це значить щиро
Усім серцем свою країну полюбить,
І кожен день от крок за кроком
На краще,  щоб її змінить,
І не важливо чи  говориш
Ти на державній мові – Ні?
Патріотизм, це серця поклик,
Це щире прагнення  душі,
Патріотизм -  це кожна справа,
В держави славу,
Їй в ім’я,
Я патріотів поважаю,
Бо вони творять  майбуття! 
6.07.2014


Рецензии
Прекрасно і мудро сказано!

Ли Чень Дао   07.07.2014 00:28     Заявить о нарушении
Щиро вдячна, за теплі слова

Алена Скиба   07.07.2014 13:19   Заявить о нарушении