Збулася мрiя!

               
Збулася мрія! Ми в європах!
Від щастя у вухах гуде.
Сидим в Донбасі у окопах,
Ще не збагнули: ми – ніде.

Ще вірим твердо: будуть в пузах
Німецькі, польскії меди,
Тепер же ми в євросоюзах,
Нам так хотілося туди.

Туди ми рвались, мов скажені,
Нам рай ввижався крізь туман.
Були ми мудрі, перевчені
І нам підсунули майдан.

Звели у бійні. Потім тризну
На трупах стали відправлять.
Це ж треба так любить Вітчизну,
Щоби розтяти і продать.

Це ж треба  так її любити:
Донбас і Крим продать тайком,
А щоб аферу ту прикрити
Майдан придумали з кийком.

А далі бомби, кулемети…
І полилась рікою кров.
Чи я ж відкрив якісь секрети,
З очей незрячих здер покров?

Збулася мрія! Ми в європах...
Де мед солодший і шенген…
Сидим в Донбасі у окопах -
Кров людська капа зі знамен.


Рецензии
Да, не нужны вы никому... Украина лишь повод спровоцировать Россию...
Вашими руками, обагренными кровью вашего народа... С такими руками вы пойдете в благословенную Европу...
У порошенок денег хватит на безбедную жизнь, а вот, что будут делать остальные?..

Григорьев   05.07.2014 21:15     Заявить о нарушении