Я абдымаю

Я абдымаю свой  прастор,
Я абдымаю сэрцам і душою
Такі цудоўны небасклон  -
Ён вабіць,кліча за сабою!
Я  абдымаю родны  кут,
Такі мне любы і каханы,
Бо  прыгажэй  няма яго,      
Непатрэбны  мне падманы.
Прайду ўздоўж і папярок,
Як у дзяцінстве я–лугамі!
Я  абдымаю родны  Буг,
Які карміў усіх  дарамі.
ПлылІ тут лодкі і баржы,
А  я  на  беразе  чакала,
І быў  такі  тут  інтарэс,      
Бо  пра іх я мала знала.   




Рецензии