час спiвати сумнi пiснi

Є час співати сумні пісні:
Та не за волю – за життя;
Час, в котрий смерть – звичайні вісті
Та запорука майбуття…
 
Вмираючи, за кращу долю,
Вони так вірили в надію…
В країні не стихають дзвони,
А в телебаченні повії

То багатіють за свободу,
То брешуть красно та відверто,
То призначають нагороди,
Нажаль, але лише – посмертно…

Є час - коли вже не співають!
За ким то, десь, собака виє…
Останній подих відлітає:
За мир!
       За спокій!
                Мрії…. Мрії…..


Рецензии
На великий жаль, люди подур!ли, !, мабуть, надовго!...
З пошаною ! теплом.

Васютинская Галина   05.07.2014 23:11     Заявить о нарушении
одни дуріють інші - вмирають
дякую

Жук Игорь 2   05.07.2014 23:25   Заявить о нарушении