ЧАС

Бягуць хвілінка за хвілінкай,
І  час адлічвае дзянькі.
Так і цягне  да прастору,
Да  нябеснай   вышыні!
Мінулы  час  як у тумане,
Ляціць   каметаю   жыццё,
А сэрца ўсё гарыць агнямі,
Каханнем   поўніцца   яно.
Праляцела ўсё  маланкай               
І сапраўды  -  як не былО.
Адныя  ў сэрцы успаміны,               
І то быллём  ўсё  парасло!


Рецензии