Ой Iванку

Ой Іванку, ІванОчку,
Вийди, прИйди до танОчку,
Я тебе так ся любую,
Обійму і поцілую.

Ой Іванку, ІванОньку,
Не ходив би на війнОньку,
Воріженьки там стріляють,
Людей бачать й убивають.

Ой Іванку, ІванОчку,
Вийду, стану на горбочку,
Буду Боженьку просити,
Щоб тебе міг захистити.

Не послухав дівчиноньку
І поїхав на війноньку,
Батьківщину захищати,
Воріженьків проганяти.

Повернувся він героєм,
Живуть в щасті ці обоє,
Бо герої не вмирають,
Перемогу здобувають.
05.07.14.


Рецензии