Мудруе чоловiк

Завжди із року в рік
Мудрує чоловік,
Все досвід набуває,
Як жити вибирає.

Чи навпрошки піти
І залишать сліди
Від перемог й поразок
Й не одягати масок

Підступності, добра,
Це як дитяча гра,
Свого щоб досягати,
На інших наплювати.

Дружити треба з ким,
Чи з щирим і святим,
Чи з крутієм зрадливим,
На перший погляд милим.

Що вибрав чоловік,
Так й проживе свій вік,
Чи справедливим й добрим,
А чи зрадливим й злобним.

Й нащадок буде теж
Любить його без меж,
А може й зненавидить,
Залежно що він вчинить.
05.07.14.


Рецензии