05. 07. 2014

05.07.2014
ГОРЯЧАЯ НОВОСТЬ!
STRIKING NEWS!
МИНИСТР СПОРТА ЗАПРЕТИЛ РЕГБИ ЛИГ В РОССИИ!
Minister of Sport BANNED RUGBY LEAGUE IN RUSSIA!

HAPPY BIRTHDAY, EDGARD AMOYAKOVICH!
С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ, ЭДГАРД АМОЯКОВИЧ!


Рецензии