Магiя шльондр

               «Я не волшебник, я только учуся».
                Арсеній Яценюк ( з виступу у Вер-
                ховній Раді України).
               


Ні, ви старі, зі стажем «маги»,
І це сповна підтвердив час.
Що кіо, месинги – салаги,
Ох, як далеко їм до вас.

Звичайно є, як і бували,
І будуть, будуть ще дива,
Та диво, щоб попродавали
Міста з людьми, півострова -

Це вже за межами нахабства!
Де так було? Скажіть, коли?
Це ви в стремлінні до багатства
Вкінець із розуму зійшли.

Англіцкі мови повивчали,
Мните, що в вас - надлюдський дар.
Ох, краще б, юди, ви мичали,
Як  урка - гопнік той, завгар.

Це він продав Донбас із Кримом,
В долях із ним були ви теж.
І купчу ту прикрили димом,
Що від майданівських пожеж.

В крові по лікті ваші руки,
За вами тисячі смертей.
Я проклинаю вас, падлюки,
За вбитих вкраїнських дітей.

Ви Україну зґвалтували,
І як земля ще носить вас?
Ви братовбивство спланували -
Залитий кров’ю мій Донбас.

Кортить нажитись вам на сланці?
Вас біс привів до булави!
Вам прутні пхнуть американці,
Ссете, мов шльондри, прутні ви.

Від крові п’яні, мов від браги,
Готові зжерти й немовля.
Такі державці наші «маги» -
Не плодить інших ця земля.


Рецензии