Ти зна ш як?..

      


дивується тиші небо, щомить,
мовчання укутує душі у пам'ять.
в нетямі б любові не зупинить
дороги б майбутні життя обіймало.

похмурі як небо думки обминуть
з тобою зумію, інакше нещастя.
без тебе натхненню моєму не буть,
а так же ж хотілося долі ще краще…

у мрії твої із вітром зненацька
прийду, обніму, зізнаюсь в коханні…
для мене в житті ти, так значиш багацько,
що я не зречусь тебе, й ти про це знаєш.


Рецензии