Беларусь ты мая

Беларусь ты мая, шчыра дзякую я:
За пяшчоту,любоў і за шчодрасць лясоў,   
За блакіт у вачах і валошкі ў палях,
За красу і жніва,дзе расце збажына,
За крынічкі твае, што пяюць у траве,   
За буслоў ў сіняве і рамонкі ў расе.               
За пяшчоту людзей шчыра дзякую я,
І  за  мову тваю, Беларусь ты мая!
Як  матулю  сваю  я  кахаю  цябе,
І салоўкай любоў ў маім сэрцы пяе!


Рецензии