Японське намисто

 

( Поетичний цикл)

***
Довірся вітру,
Що весняні квіти зриває
І приносить нам  плоди,
Ми в цьому світі
Лиш маленькі квіти,
Яким короткий час
Дано цвісти……

****
На зміну цвіту сакури приходить,
Велика літня істина життя,
І гілка яблуні,
 Білим Наливом  родить,
Тоді як  сакура,
Самотня  і пуста………….

****
Самотній крук,
А ластівка,  в гніздечку,
Годує і випещує пташат,
Туркоче голуб,
Клопоту не знає,
Сумує  крук,
Десь воїни лежать………..

****

Життя мов кава – присмак дуже різний,

Духмяний,
Ледь  солодкий,
Чи гіркий,
Хай кожен
Знайде  смак свій
Особистий,
Не зруйнувавши
Ні чиїх надій……..    

3.07.2014


Рецензии