Сварка
"Я! - каже один гіббон. - Ось дивиться, в мене і вишиванка є! Відвідувачи подарували!"
А інші мавпи кажуть: "Ти сала не їси! І куми Галі в тебе нема!"
Отож і вирішили іспит створити, хто краще гімн України проспіва.
Перемогла одна макака. Так жалісно тягнула, що Україна ще не вмерла.
А на другому місці шимпанза: вона вище всіх за шматком сала стрибнула. А третє вирішили тому дати, хто сильніше москалів облає. Отут наш гіббон себе показав!
Але потім посварились і вирішили додатковий іспит створити.
СВАРКА.
Раз гіббон із шимпанзе
Затіяли сварку –
Кому більше з них пасе
Носить вишиванку?
Мавп, буває, допече –
Сваритись здорові -
В кого більше з них тече
Українськой крові?
Хто свідомістю блищить,
Любить українство!
Хто банан собі тащить,
А хто для суспільства!
Хто до серця взяв собі
Юлю і Мазепу –
Той свідомий без ганьби,
Іншого не треба!
Ще останній іспит є,
Що пройде не кожен.
Перед ним усе псує,
З ним ти - переможець!
Два банана на столі –
В чом у них різниця?
Той принесли москалі,
А той українці.
Обирай без каяття,
Розпачі, натомість
Все підкаже почуття,
Звісно, нацсвідомість.
Засмутилась шимпанза –
Бо як не вгадаю?
Обережно дереза
Банани торкає.
А в гіббона спокій пре,
Справжньо, без догани
Він без сумніву бере
Трібного банана.
Українці принесли!
Мавпи, поласуймо!
Не такий як москалі –
Ті гидоту всунуть!
Всі плоди родить земля,
Є в них різні види.
А банан від москаля-
Більш нема огиди!
Але потім підійшов китайський лапундер і все занапастив. Дістав фотку Ірини Фаріон і каже: "Згідно конфуціанської практиці остаточний вирок буде за іншим. Дивиться на фотку і занурюйте в підсвідомість. По системі Дао, як я вас вчив. В кого на пані підніметься, за тим і перемога буде!"
І ось тут усі в калюжу сіли. Ні в кого не піднявся!
- Такі ото з вас українці! - каже лапундер. - Сала не їсте, красуню Фа Рі трахати не хочете... Годі зі своїм українством дурницями займатися! Готуймося вчити Конфуція і ідеї Мао Цзедуна. Це актуальніше, зрозуміли?
Свидетельство о публикации №114070209559