З Новим Роком
Йдуть свята все крок за кроком
I в такi зимовi днi
Дуже весело менi
I щедрiвка i колядка
В кожний дiм спiшать малятка
З вiд усiль пiснi лунають
Щастя радостi бажають
Привiтання тут i там
Скрiзь веселий шум i гам
В свою чергу всiх вiтаю
Миру,злагоди бажаю
Щоб у щастi всiм жилось
I бажання вiдбулось
Щоб кохання зiгрiвало
Смутку шансу не давало
Ще здоров'я рiдним всiм
I грошей побiльше в дiм
Щоб житя як повна чаша
Всiх вiтаю!!! Щиро ваша!!!
Свидетельство о публикации №114070206430