Фотографии на экране

ФОТОГРАФІЇ НА ЕКРАНІ

Дивлюсь фотографії
В своєму нетбуці на екрані.
Вони наче спомини
Недавно минулого кохання.

Його не залишилось,
На нього закінчилися сили.
На цих фотографіях
Зображені нездійснені мрії.

Вони наче спалахи
Блискавок в темряві ночі,
Вони наче погляди снів,
Що мають такі добрі очі.

Вони наче дзеркало
Того нездійсненого буття,
Як старий привіт
Зі вже прожитого життя.


Рецензии