Людмилi Чебiнiй

В день народження зичу я Вам
При здоров’ї віка доживать,
Бо так хочеться всім читачам
Ваші вірші новенькі читать.

Хай приходить натхнення до Вас
Віршувати людські почуття,
Щоб співали пісні Ви для нас
Прикрашаючи наше життя.

Нехай гроші мішками стоять
У кутках по кімнатах у Вас,
Щоби вірші змогли друкувать,
Як захочете радувать нас.
02.07.14.


Рецензии