Моi вiршi

            "Стихи созрели, вырвались с души..."
                Віра Щербіна          

       Вони достигли, вирвались з душі,
       Наповнені і сенсом, і красою,
       Рідненькі діти ви, мої вірші,
       Назавжди нерозривні вже зі мною.

       У творчих муках народила вас,
       У добру та й щасливу ще годину,-
       Удосконалював старанно час,
       Виховуючи, як свою дитину.

       Розквітли і пішли в далекий світ,
       У кожного свій шлях і своя доля,
       А я писати ще дала обіт,
       Якщо на те вже буде Божа воля.         
 


Рецензии
Пишіть!!!. Дуже гарно у Вас виходить.

Нина Трало   12.07.2014 19:09     Заявить о нарушении