За МИР

Україну терзають і ділять,
« ЛНР», « ДНР»,
Бог зна хто,
А так хочеться справжнього МИРУ,
Який був ось  не так і давно,
А так хочеться справжньої тиші,
Щоб всі танки лише для кіно,
Щоб щасливими стали обличчя,
Не писали  щоб  мами на фронт,
Україна не ділиться,
Годі,
Крим і Київ,
Полтава й Донбас,
Ми всі разом,
Ми встоїмо,
Зможем,
Щоб нащадки
Не скніли за нас,
Не боялися власного слова,
Власних вчинків
І власних думок,
Ми державу збудуємо  нову,
Залишився лише один крок!
2.07.2014


Рецензии
Справді..... Я щиро бажаю, щоб у вашу землі нарешті прийшов мир і свобода...

Ли Чень Дао   02.07.2014 17:16     Заявить о нарушении