Кнiга

Нібы птушка
Над маім жыццём
Лунае кніжка
Вечным быццём.
Яна мне - ласкаю.
Яна мне - хлебам.
Яна - мне казкаю.
Яна мне - небам.
Дзяцінства - то казка,
Маміна ласка.
Мары юнацтва,
Каханне, мастацтва.
Наступіла сталасць,
Надыйдзе старасць.
На кніжных паліцах
Слова аб бажніцах.
Апошняя кніга -
Мая асабістая.
Хоць і рукапісная -
Да сэрца прыцісну.


Рецензии