У того моря нема краю

У того моря нема краю,
То – думки простір, велич дум,
Воно Любовію надхає,
Воно – кохань веселка й сум.

Страждання душу підіймає,
Неправда Правду б,є завжди,
А ми – з одного, майже, краю,
Ким всі збудовані межі?               

   Квітень  2014.


Рецензии