Бува так
Що ранком ти вже геть задушений
У душовій кабінці свого ліфта.
Із стелі ллються краплі світла
На біле личко, геть, немов як кістка.
Залишивши сліди свого відбитка.
І весь мій день агонія й чекання
Ночі, коли закінчаться страждання.
Свидетельство о публикации №114070104974