вбити може непростягнута рука

Ти бачив ніч, яка вона п'янка?
Яка вона красива й нетривка,
Як доля, неповторна і людська.
В ній щастя, то гойдання будяка,
Надія блимає, мов світло маяка,
А ти людина, біла й крихка
І вбити може непростягнута рука.


Рецензии
Ольга
Гарні і мудрі вірш.
Я хотів би побажати
  тобі щастя.

Чёрный Самурай   03.09.2015 22:41     Заявить о нарушении