Пияки

Не скажу нікому,
Що пішов додому,
Хай ніхто не знає
Й мене не шукає.

Пияки усюди
Дратівливі люди,
Випити бажають,
Мало грошей мають.

Я ж не позичаю,
Тож від них й тікаю,
В мене грошей мало
Чомусь нині стало.
               
Вони добрі люди
Звикли разом бути,
Щоб порозмовляти
Й трохи побрехати.

Утекти від жінки,
Випити горілки,
Врятувати душу
І зросити сушу.

Та вони без лайки
І якоїсь байки
Не підуть по справах,
Або по забавах.

Меншати їх стало,
Декілька пропало
Та всіх пам’ятають,
Згадують й ковтають.

Так живуть ці люди
Й мабуть це усюди
В Україні нашій,
Для нас самій кращій.
30.06.14.


Рецензии