Коли вже сам
Коли вже тиша там
не можна почуття забути
і пити з болю чай…
Жалю не клич, не треба більше
у пошуку себе
за кимсь далеким знову бігти
у небо від людей…
Коли сховалась в хмарах мрія
на божу ласку день
поверне шлях твій лиш у Вірі,
співав щоб ти пісень…
Свидетельство о публикации №114070102190
Ли Чень Дао 01.07.2014 14:30 Заявить о нарушении
Виктор Сурженко 03.08.2014 18:07 Заявить о нарушении