Она ушла - отпусти
Пустий бульвар, самотні ліхтарі,
Й вечірні вікна, мов смарагди…
І в цій вечірній пустоті
Душа твоя будує барикади.
Вона пішла від тебе – відпусти.
Вона щаслива – порадій за неї.
Горять в душі їй не написані вірші,
І палять руку їй не віддані лілеї…
А місто давить тишею нічною,
І небо глибиною нависає,
А може все, що відбулося -
Помилка, може ще кохає…
А може ті слова зі зла,
А може можна все ще відновити…
У сіру ніч вона пішла,
Як легко було все розбити.
26.06.14.
Свидетельство о публикации №114063008710