Солодко, п янко

Солодко, п’янко
Від крапель дощу.
Я міцно тримаю,
Вже не відпущу.

Всі спогади разом
В долонях і в серці тримаю.
У натовпі тебе
Всліпу відшукаю.

Ти знаєш, я мрію,
Я вірю, я знаю.
Тримаю рукою,
Душею пускаю.


Рецензии