Мой любы, каханы...

Вiтаю, мой любы,
Вiтаю, каханы,
Ты, мусiць, для згубы
Майму сэрцу адданы.

Як дзень не пабачу
Цi ноч не пачую,
То вельмi я плачу,
Бо моцна сумую..

Прыдзi ка мне, любы,
Прыляцi, мой каханы,
Слёзы мне вытры,
Застанься да рання!

Кахаць цябе буду,
Любiць буду, каханы,
I пабачыш, на згубу
Гэта ты мне адданы!

Ты не бойся, мой любы,
Не страшыся, каханы,
Бо салодкая згуба
Лёсам нам даравана!


Рецензии