Я промовляю знов до Бога...

                Присвячую моїм синам.


    Я промовляю знов до Бога
    Мою молитву щірую,
    Краплини болю ще живого
    На крик душі нанизую.

    Як біла лебідь в небі тужить,
    Гукаю я своїх синів.
    А туга-ворон кружить, кружить
    І серед мрій, і серед снів.

    Сум і розлука серце тиснуть,
    Їх забери, Господь, молю!
    Як зламана я гілка висну
    Поміж розпуки і жалю.

    Здіймаю у молитві руки
    Я без докору до небес-
    Нести важкий тягар розлуки,
    Напевно, мій життєвий хрест!
 
    Молитва відігріє душу
    Лише на день, на час, на мить.
    Сама собі зізнатись мушу-
    Душа й німа весь час кричить.


Рецензии
Стихотворение понравилось, Татьяна!
Боль души за сыновей в разлуке,
тяжкое испытание для матери.
Удачи Вам и всего доброго и светлого!

Галина Лычковская   02.07.2014 16:34     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.