львiв

затишні кав'ярні та смачна кава з корицею ,
достаю чистий аркуш та починаю писати,
все що в мене на думці, все, що я відчуваю.
я опинилася у чудовому місті, я тут одна,
але мені не самотньо, адже зі мною усе місто.
усі такі щасливі, неймовірні.
я закохалася у це місто, у старі, казкові будівлі.
я гуляю площею ринок, скрізь люди,
але вони такі свої, такі теплі,
хочеться підійти до кожного, обійняти та сказати
"я скучила, пішли зі мною",
та піти кудись на край світу, зустріти світанок.
тут немає метро, але є трамваї з вай фаєм,
а коли дощ лиє з ведра, можно зупинитись у "Книгарня Є"
і прочитати якусь цікаву книжечку, а потім піти своєю дорогою,
взявши каву з собою, прийти десь о 12й до дому,
сховатись під ковдрою у своєму маленькому світі.

зранку ,будет новий день ,нові кав'ярні, нові книжки.

 і це не важливо, що тут немає метро, зате тут добрі та рідні люди.


Рецензии