Клопат
Дзед купіў на днях аўто.
Не зайздросціць а ні хто.
Толькі для сябе самога
Грошай выкінута многа.
А капіў іх цэлы век.
І не дурань чалавек.
Не заўсёды даядаў,
Ды яшчэ ў радні заняў.
Ганаровае аўто.
Лепей, нават,за мятро.
І на трэцяй перадачы
Дзеда ўраз дамчыць да дачы.
Толькі бабка дапякла,
Што ня едзе са двара.
Дзед у роспачы стаіць :
“Як цяпер бянзін купіць ?”
Свидетельство о публикации №114062907862