Майстер та Маргарита

У кожного Майстра своя Маргарита
У кожного Місяця власна Земля.
Ми з тобою як два магніти,
Логічно: як те, що ти мій, я – твоя.

Я і ти з однієї Галактики,
З однієї вулиці, що не існує.
Не дотримуючись жодної тактики
По життю сміливо мандруєм.

Ми крокуємо, рвемося й гинем
Ми не поряд, не поруч, не разом
За законом підлості чинним
Розлучатися будем щоразу.

Але ж все-таки все чудово
У кожного Майстра своя Маргарита.
Благаю, не забувай ніколи:
Ми з тобою – це два магніти.


Рецензии