Oh, my dear Ukraine

Oh, my dear Ukraine. Ми співали,
Ми гомоніли. Нам добре було як ніколи
Повз нас роки з місяцями летіли,
Проходили люди смуні та кволі.

Oh, my dear Ukraine. Ми зникли
Нас не стало під ранок у жовтні.
Звісно повернемось. В червні\липні.
Ми не потрібні, ми тут самотні.

Oh, my dear Ukraine. Ми пташки
Такі непостійні, такі грайливі.
З неба сипались пелюстки
Сірі, недбалі, мокрі, осінні.

Oh, my dear Ukraine. Ми повернемось.
Ми будем з тобою, разом, у липні.
Обов*язково нас тут покохає хтось,
А наразі ми тут самотні. Ми непотрібні.


Рецензии