Читайте мене повн стю

До болі у скронях завзято скандую,
Невблаганно молю: читай мене повністю!
Я ж для тебе пишу, для тебе й живу я
У неписемності, у недовершеності, у безмовності.

Там, де мислити – вже божевілля.
Там, де руки чужі та холодні.
Там, де не свято Вербна неділя.
Там, де вчора живуть – не сьогодні!

Там, де діти не вчаться у школі.
Там, де сусід не знаю сусіда.
Там де змолоду зламані долі.
Там, де не чули про «Енеїду».

Там, де мізки – це привілей.
Там, де вбивають за папірці.
Там –це, любі, у світі людей,
Які самі для себе взірці.

Тож пропоную вам купу катренів.
Рятуймо, рятуймо свідомості.
Я не геній, ви теж не геній,
Але читайте, читайте мене повністю.


Рецензии