Я пам ятаю день той особисто

Я пам’ятаю  день той особисто,
Як я прокинулась,
А Конституція була,
І все навколо чисто-променисте,
А на обличчях усмішка цвіла,
Пройшли роки в них  трапилося різне,
Ось навіть на поріг прийшла війна,
Та день цей в мене свято особисте,
А все погане,
Знаємо мина,
Я Конституцію вітаю,
Ти змужніла,
Не бидло за тобою,
А НАРОД,
НАРОД,
Якому вже не зв’яжеш крила,
Хоч путами війни,
А хоч незгод,
МИ все те подолаєм,
Смугу чорну,
І як держава пишно
Розцвітем,
Козацька кров нам подарує волю,
Колін ми перед ворогом не гнем!
 28.06.2014


Рецензии