импресия за сън
залезите в мен
преливат,
пъплят сенки,
прегръщат се
и ми посвещават
бели стихове.
мислите тогава
се превръщат
в сини думи,
от които истините
скрито плачат.
залезите се сбогуват
във съня ми,
а аз след тях
сънувам дълго
теб и…
изгреви.
картина- мрежата
Свидетельство о публикации №114062709183