***
80-річчя і відкриття персональної
художньої виставки
Микола Брездень сів на трон,
Він задає сьогодні тон.
Історик, художник, поет -
Душі кристалевої злет.
Доступний, простий, жпртівник, -
Надійний в житті чоловік!
Досягши духовних висот,
Він скромності, честі оплот.
В природу закоханий він,
У слово і пристрасний спів.
Ліричність, любов, доброта
В картинах його - крізь літа.
Сьогодні прийшов ювілей -
І душу сповняє єлей...
Років невмолима хода,
Душа ж молода, молода!
І спогадів лине політ
У юність, у полудень літ.
Де друзі, де біль, боротьба,
Звитяга й робота проста.
Де ночі недоспані, дні
Кохання й години сумні.
Прожито роки недарма,
В історію вляжуть діла.
Прокладено слід на землі,
Та кличуть звитяги нові!
17.12.2006 р.
Свидетельство о публикации №114062708816