Разтварям се у теб

Ще се разтворя невидимо в очите ти,
по края, от ръба на синьото ще взема.
В зениците ти за мъничко ще влезна
и ще остана там- до края ти последна.

Ще се разтворя разнежена в ръцете ти,
на гърдите ти глава си ще положа леко.
С дъха си моя дъх със твоя ти ще слееш,
а после дълго, ненаситно ще ме дишаш.

Ще се разтворя завинаги в сърцето ти
и всяко ъгълче от него скрито ще заема.
Да забрави и студ какво е в самота си…
Разтварям се напълно и до край у тебе.


Рецензии