Дублiн мiсто настояних мрiй
Й лікарів, що не вміють лякати,
Де довершеність снів, як устрій,
Закликає не жити – вживатись.
Дублін – місто, що протягом літ
Ще злітає Вітрами і снігом,
Де забули, що зношений кілт
Ще чекає крізь сон на відлигу.
Дублін – місто пророчих дахів,
Що вгинаються силою Часу,
Де не кличуть крилатих Птахів,
І у сни не пускають розбрату.
Дублін – місто, де я не була,
Не сміялась досвітньо Дощами,
Але з іншого тіла Душа
Там здіймалась святими Вогнями.
26.06.2014
Свидетельство о публикации №114062706950