Ми

Радій Небесна Сотня,
 Ми – Європа,
І неодмінно  подолаєм ворогів,
До мрії ми крокуєм крок за кроком
І нам ніхто не відламає крил,
Бажаємо ми вільно просто жити,
Хазяйнувати  на своїй землі,
Дітей своїх щасливими
Ростити,
Щоб у садах співали солов’ї
Радій Небесна Сотня,
Не зламались,
І подолаєм ЗЛО -
Сеператизм,
Щоб  поле від  колосся наливалось,
Лелеки залітали в кожен дім!
27.06.2014


Рецензии