Вектор
Коня ведеш до водопою,
Та скільки можеш не трудитись -
Не зможеш змусити напитись.
Майдан виборював свободу,
Права і щастя для народу,
За честь і гідність всіх стояв
І Схід до цього закликав.
Ті європрав не зрозуміли,
Сепаратизм в собі зростили,
На щит сусіда підняли
Й собі чеченців привели.
Настав тепер жахливий час,
В руїнах корчиться Донбас,
Хоч звик він жити у неволі
Бо мав совкову рабську долю.
Та ще не пізно схаменутись,
Сходу і Заходу зімкнутись,
РазОм іти де буде краще -
Уже сьогодні ми на марші.
Ми йдемо, аж в світі чути,
Не можуть всі цього збагнути,
Ішли з миром, прийшли з боєм*,
І весь народ наш став героєм.
А сусідам скажем чемно:
Робим те, що необхідно:
Цей наш вектор - далечінь
Для майбутніх поколінь.
Петро Перший ваш торопав -
Москалів тягнув в Європу,
Все це робить наш Петро
Щоби ми збороли зло.
Хай народи всі живуть,
Кожний топче собі путь.
Хоч асоціації нам мало
Та дорогу ми обрали.
Собака гавкає а караван іде,
Тепер його не зупинить ніде,
Іде він впевнено і дружно,
Незворотньо і потужно.
27.06. 2014р., Київ
________________________________
*27.06. 2014р Президент України підписав довгожданний,
здобутий народною кров’ю, Договір про асоціацію
України з ЄС.
Свидетельство о публикации №114062704408