Taci

                iarta-ma,pe linga tine,eu nu sint...

Taci,te rog eu,taci...
Cuprindi-ma,dar nu ma saruta.
Sarut amar cu lacrimii va fi,
De acum,eu nu-s a ta...

Eu vreau sa plec,nu ma retii,
Da- mi drumul,ca la pasare,sa zbor.
Iarta-ma,eu stiu,
Va fi tie dor...

Va fi tie dor si dureros,
Si amentiri te taie suflet.
Ca din poveste,tot a fost frumos,
Dar alt sfirsit in viata are...


Рецензии