Дощ

Він учора прийшов і залишився на ніч,
Розповів мені безліч казок та історій,
Був похмурим, яснішав, бажав на добраніч,
У вікно заглядалися очі прозорі.
То дививсь на дерева і мокрі кущі,
То про щось бурмотів, знову брався за огляд…
Всі ми, люди, – якісь недолугі дощі,
На його відсторонений погляд.

                червень  2014


Рецензии