Вправнi люди

Вправнім люди
Є усюди,
Це успішні
Й трохи грішні,
Всі працюють
Й щось мудрують.

Є багаті
І завзяті,
Вправно діють,
Багатіють,
А народу –
Хліб і воду.

Й патріоти
Із бідноти
Справжні люди
Й діють всюди,
Світ міняють,
Бо бажають

Із народом
Разам згодом
Гідно жити
Й говорити
Товариству
Правду чисту.

Вправні люди
Різні всюди,
Хтось мудрує
Й сам жирує,
А хтось діє
Й люд радіє.
27.06.14.


Рецензии