Закохана в життя

Я знову радітиму першому снігу,
Я знову сміятимусь так, без причини.
Дістану з полиці улюблену книгу,
Разом прихоплю шоколад й мандарини.
З дитинства привикши у хмарах літати,
Не хочу спускатись в дорослу реальність.
Вкотре перед сном буду фантазувати
Про вічне кохання, про всесвіт безкрайній.
Я передивляюсь улюблені фільми,
І ставлю пісні на годинні повтори.
Продовжую вірити віддано, сильно,
Що щастя зустріти маю зовсім скоро.
Можливо, я дивною можу здаватись,
Можливо, не зможуть мене зрозуміти.
Однак, дуже сильно в життя закохатись
Вдалося мені так, як люблять лиш діти.
22,11,2013р.


Рецензии