Травневий дощ

Я хочу стати дощем,
Теплим травневим дощем.
Весняною першою зливою.
До тебе торкнувшись плечем,
Серце скує терпкий щем.
Стану я знову щасливою.
Я хочу стати грозою,
Що з неба стікає сльозою,
Напува землю водицею.
В тихім тепла передзвоні
Твої цілувати долоні,
Що стали для мене живицею.
Є вже у травня призначення–
Він нам влаштує побачення
І поєднає два серця.
Та зараз за нашим вікном,
Тихим огорнута сном
Злива ллє, наче з відерця.
06,05,2014р.


Рецензии