Я молюся...

Я молюся на тебе, мій намріяний супер-герою.
Я молюся на тебе,вичаровую тихо в-ві сні.
Я молюся на тебе, хочу бути з одним лиш тобою.
Заціловую подумки очі твої чарівні.

Я… Не знаю. Не знаю, як краще усе розказати.
Як сказати, коханий, що зараз у мене в душі.
Я не знаю. Чи може на світі так сильно хто-небудь кохати.
Моє серце- мов птаха. Думки- як суцільні вірші.

Я… Кохаю. Й нічого взамін я не хочу.
Лиш тебе огортати цілунками літнього ранку.
Я кохаю тебе. Губи, руки, усмішку та очі.
Бо навіки тепер я твоя зачарована бранка…
09,06,2014р.


Рецензии