Укра на

Україна ...
Україна ... Вишнева моя Україна.
Ти сяєш мені над віками,
Як говорив Сосюра
я буду любити тебе
усіми своїми ділами.


Так, Е гірка Правда Землі
треба бути вірним комусь,
я буду вірна лиш тобі
моя Україно, клянусь.


Так є в кожному серці любов
И в кожному мирі слова,
Але Україна ДЛЯ кожного українця
у серці лише Одна.



Моя необ'ятна країна
у мирі ДЛЯ мене Одна.
Тебе оспіваю у віршах,
у піснях й подиху Дніпра.


Рецензии